Kulcsszavak

Hazai konferenciák

Nincs megjeleníthető elem

Külföldi konferenciák

Nincs megjeleníthető elem

Hlavay József Országos Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia

2011.02.09. 12:22 biomedeng

A Pannon Egyetem Mérnöki Karának gondozásában immár nyolcadik alkalommal, 2011. március 25-26-án kerül megrendezésre a Hlavay József Országos Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia.



A veszprémi megmérettetésre három kategóriában várjuk a diákok jelentkezését: saját kutatómunka bemutatása, feladatmegoldó verseny (fizika és/vagy kémia), junior mérnökverseny. A résztvevő diákoknak és felkészítő tanáraiknak ingyenes részvételt és térítésmentes szálláslehetőséget biztosítunk. A legjobb (I-III. helyezett, különdíjak) előadásokat, feladatmegoldó diákokat és kreatív csapatokat értékes könyvutalványokkal díjazzuk.

A program a TÁMOP 4.2.3/08/01 Tudományos eredmények disszeminációja és tehetséggondozás a minőségi képzésért a Pannon Egyetemen projekt keretében az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Bővebb információ és jelentkezés a http://diakkonferencia.mk.uni-pannon.hu weboldalon. További felvilágosítással Csányi-Tornyos Eszter szolgál a 88-624-294 telefonszámon vagy a diakkonferencia@almos.uni-pannon.hu e-mail címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://tudomanysarok.blog.hu/api/trackback/id/tr832648930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása